Studiobrava

Webshop vragenlijst
Voordat je een webshop laat ontwikkelen is het goed om na te denken over waarom je een webshop nodig hebt, wie de doelgroep is en wat de verwachtingen zijn. Deze vragenlijst helpt hierbij en zorgt ervoor dat wij helemaal begrijpen wat de wensen zijn.

De (persoonlijke) informatie die in dit formulier wordt ingevuld zal alleen gebruikt worden om een offerte te maken.

DOEL & INHOUD VAN DE WEBSHOP

Kan je een inschatting geven van de hoeveelheid producten die je bij de livegang op de webshop wilt hebben staan?

DESIGN - HOE ZIET JOUW IDEALE WEBSHOP ER UIT?

Webshop inhoud & functies

Aan de slag met het ontwikkelen. Misschien heb je nog geen idee wat je precies nodig hebt, maar hieronder kun je alvast invullen wat je denkt nodig te hebben.
Door hier nu al goed over na te denken wordt de bouw straks eenvoudiger en kunnen we de omvang van de webshop en de begroting beter inschatten.

Dit is alleen een indicatie, gedurende het hele proces denken we natuurlijk mee over hoe we je site het beste in kunnen richten.

DOMEINEN, HOSTING & ONDERHOUD

Voor een webshop heb je op zijn minst een domeinnaam en hosting nodig, Studio Brava kan je hierbij helpen.
Een webshop is nooit af. Het bijhouden van de inhoud van je webshop, maar ook het updaten van de software is belangrijk om beveiligingsproblemen en -crashes te voorkomen.


OOK NIET ONBELANGRIJK.

Het is goed om vooraf te weten wat je wilt/kunt besteden aan een webshop. Als het budget een beperkende factor is, kunnen we samen bepalen hoe we de tijd het meest efficiënt kunnen besteden voor het grootste effect. Uiteindelijk geven we een range af met een minimale en een maximale waarde. Dit doen we omdat we van veel factoren afhankelijk zijn, b.v. een design dat gelijk bevalt kost nu eenmaal minder tijd dan een design waar wat meer versies voor nodig zijn.
Het hebben van een webshop kost geld, te beginnen bij de basis zoals een domeinnaam en hosting, maar vergeet het onderhoud van de site, het onderhoud van de inhoud niet en de veiligheid. Dit is om een indicatie te krijgen.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 50 files.
Upload de bestanden die nodig zijn voor de webshop.