Studiobrava

Hi, ik ben Helen! Een veelzijdige creatieveling die van haar passies haar werk heeft gemaakt.

Als je mij vraagt wat mij inspireert, dan zeg ik: de schoonheid van de natuur en de kleine momenten in het leven. Ik hou van wandelen in de natuur en de rust die dat met zich meebrengt. Maar ook van de simpele dingen, zoals een kopje koffie in de ochtendzon of samen met mijn zoon een spelletje spelen.

Creativiteit is mijn tweede natuur. Ik ben altijd bezig met nieuwe ideeën en kan enorm genieten van het proces van creëren. Of het nu gaat om het maken van een illustratie, het opknappen van een meubelstuk of het ontwerpen van een nieuwe website. Ik ben enorm gepassioneerd en zet graag mijn creatieve vaardigheden in om anderen te helpen.

Samen met mijn gezin geniet ik van het leven en alles wat het te bieden heeft. Ik ben uniek en onderscheidend door mijn creativiteit, passie en oog voor detail. Ik kijk er naar uit om jou te helpen jouw ideeën te vertalen naar een prachtig ontwerp.

Van passie naar werk

Hi! Mijn naam is Helen en ik ben de oprichter van Studio Brava, een creatief ontwerpbureau. De naam Brava komt van het Italiaanse woord voor ‘goed gedaan’ of ‘goed gespeeld’. Dat is precies wat ik wil bereiken met mijn designs: dat ze goed worden ontvangen en jouw verhaal op de best mogelijke manier vertellen.

Mijn inspiratie haal ik uit mijn omgeving – van de kleuren van een prachtige zonsondergang tot de unieke vormen en patronen van de natuur. Als grafisch ontwerper experimenteer ik graag met verschillende stijlen en technieken om tot het perfecte ontwerp te komen.

Mijn favoriete werkplek is mijn eigen kantoor. Hier kan ik me volledig concentreren op mijn werk en mijn creativiteit de vrije loop laten. Omringd door de nieuwste technologieën en kleurencombinaties kan ik me helemaal verliezen in het ontwerpproces.Studio Brava Grafisch Ontwerper Alkmaar

Als grafisch ontwerper en webdesigner is mijn doel om jouw visie om te zetten in een geweldig design dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of het ontwikkelen van een prachtige website, ik luister naar jouw wensen en ideeën en zorg ervoor dat het eindresultaat volledig voldoet aan jouw verwachtingen.

Ben je op zoek naar een ervaren en gepassioneerde grafisch ontwerper en webdesigner? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik kijk er naar uit om samen te werken en een uniek en prachtig design te creëren dat perfect past bij jou en jouw merk.

Mijn diensten omvatten onder meer: grafisch ontwerp, webdesign, webdevelopment en logo ontwerp.